Boyabat ilçemizin acil sorunlarını ilk köşe yazımda dile getirmiştim.. Tabi bu yazılardan sonra Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Coşar'ı da dinlemek lazımdı... Ve öylede oldu.. Sayın Başkan beni davet etti ve ilçedeki sorunları tek tek imkanları dahilinde çözme sözü verdi.. Bu benim açımdan da güzel bir haberdi...  
Başkan Coşar, Doğuca Köyü Kuzveren mevkiinde yaklaşık 10 hektarlık arazi üzerinde yapılan Geri Dönüşüm ve Ayrıştırma Tesisi'ni faaliyete geçireceklerini, Boyabat'ın çöp sorununu çözeceklerini söyledi.. 
Sevimli dostlar dediğiniz ve benim de onlara Allah’ın sessiz kulları dediğim sokak hayvanları için de Başkan, barınak yaptıklarını belirtti.. Tabi bu işe de en çok sokak hayvanları hakkında seri denilebilecek sayıda peşi sıra yazılar yazan Ertuğrul Mehmed kardeşim sevinecek..!
Ayrıca Başkan Coşar, doğalgaz çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen şehir içinin asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarının hızlandırıldığına dikkat çekti..  Geriye bir tek su sorunu kaldı... Başkan, suyu da çözme gayretinde olacaklarını ifade ettiler... Kısa bir süre önce koltuğa oturup da dört sorundan üçü çözülmüş ise, Sayın Başkanın o koltuğun hakkını verme gayretinde olduğunu göstermektedir..  Benim ilçem Saraydüzü'nde 32 yıldır sorunlar çözülüp köy görünümünden bir türlü kurtulamadı..! 
Sinop ve ilçelerindeki bütün sorunları yazmaya devam edeceğim.. Yazdıklarımın da takipçisi olacağım.. Ben vatandaşa hizmet etmek için o koltukta oturanların takım elbisesine ve cilalı sözlerine bakmam.. Yaptıkları hizmete bakarım.. Şimdi söz söyleme ve Ankara'da kurumları  gezme zamanı değil, icraat zamanı.. Şeçimler yaklaşıyor.. Vatandaşa hizmet edeceksiniz ki tekrar tek başınıza iktidar olmak için oylarına talip olacaksınız.. Bu gezmeleri ve kurum ziyaretlerini önceden yapılıp, şimdi onları icraata dönüştürülmesi lâzımdı..! Yaptığınız bu ziyaretlerle ancak kendinizi tanıtır, çay ve kahve içer gelirsiniz.. 

                        0000

Saraydüzü Kaymakamı Sayın Tugay Kalkanlı ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, köylü vatandaşın sorunlarını dinliyor.. Kaymakam beyin bu ziyareti vatandaşı oldukça memnun ediyor.. Köy ziyaretlerinde Kaymakam beye eşlik eden siyasi partilerin ilçe yöneticilerinden sadece AK Parti'nin olması dikkat çekiyor.. Acaba diğer parti ilçe başkanlarının bu köy ziyaretlerinden haberimi yok? Yoksa davet edilip de icabet mi etmiyorlar? AK Parti ilçe başkanı da köyleri Kaymakamla değil, ekibiyle beraber ziyaret edip sorunları dinleyip çözüm yollarını ararsa daha mantıklı olur.. Kritik bir seçim sürecine gireceksiniz.. Vatandaştan oyu Kaymakam bey değil, siz isteyeceksiniz...Partinizin icraatlarını da siz anlatacaksınız.. Hazıra konmanın anlamı yok..!