Sinop ~ Zonguldak B.Karadeniz Sahil Otobanı..

Doğu Karadeniz'de yapılan sahil yolu ile, Orta ve Doğu Karadeniz il ve ilçelerinin sosyo ekonomik devasa gelişimlerini, can kayıplı trafik kazalarının neredeyse bittiğini hepimiz gözlemlemişizdir.

Yakın geçmişte tamamlanan Samsun yolu sayesinde adeta Sinopumuza sağ kanadı takılmış oldu şimdi ise Zonguldak sahil yoluyla sol kanadı da takılacak ve Sinop'un uçuşa geçmesi için hiçbir engel kalmayacak.

✅ İstanbul başta olmak üzere İzmit, Bursa, İzmir gibi birçok önemli il yakınlaşacak, yol şartları uygunlaştıkça yatırım fırsatları, fabrikalar, üretim tesisleri, turizm ziyaretçi sayılarında ciddi artışlar olacak.

✅ Zonguldak Havalimanından yaz aylarında direk Almanya ve uluslararası diğer uçuşlarından özellikle Türkeli ve Ayancık ilçeler imiz de daha rahat şekilde yararlanacak. 

✅ Son dönemin en büyük ve stratejik liman yatırımlarından Zonguldak Filyos Limanı yakınlaşacak.

✅ Ağır sanayide yüz akımız Karabük Kardemir ve Kdz. Ereğli Erdemir demir çelik sanayi  yakınlaşacak. 

✅ Amasra, Safranbolu gibi turizm cazibe merkezleri ile Sinop arasında destinasyon açısından doğal bir bağlantı oluşacak. 

✅ Sağlıkta hastanemizin yetersiz kaldığı durumlarda sadece Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi değil Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Hastanesi imkanları alternatifi oluşacak.

Bu söz zaten çoktan ve birçok kez verildi !
En yetkili isimlerden ülkemizde kazma vurulmadık sadece Batı Karadeniz kaldı bu bölgemizde de hızla ulaşım atağına geçilecek dendi. Talepçi ve takipçi olalım. İyi pazarlar..