Metin Gürbüz, seçimlerden bir gün sonra sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, seçim çalışmaları boyunca kendisini yalnız bırakmayan yol arkadaşlarına teşekkür etti.

Gürbüz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktık ve kıymetli Sinopluların ve Sinop'ta yaşayan yurttaşlarımızın teveccühü ile bu kadim kentin belediye başkanı olduk.

Sürece başladığımız andan itibaren hemhal olduğumuz ve bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan yol ve dava arkadaşlarıma, İl Başkanımız Av. Aykut Cem Yalçınkaya'ya, Milletvekilimiz Barış Karadeniz'e, Merkez İlçe Başkanımız Samet Bayrak'a, İl Kadın Kolları Başkanımız Esin Tümer'e ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Filiz Gökçe'ye, İl Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Taşkın'a ve yönetim kurulları üyelerine, Seçim Tertip Komite Başkanımız Mustafa Acun Bey'e, örgütümüzün tüm emekçilerine, üyelerimize, Sinop gönüllülerine, bu süreçte büyük fedakarlık gösteren eşim Özlem Gürbüz'e, evlatlarım Özberk ve Özdener Gürbüz'e çok teşekkür ediyorum.

Sinop için cesaret ve kararlılıkla hep birlikte çalışacağız, başlıyoruz!”

Editör: Ümit Can Gökçen