Değerli hemşerilerim

Bilirsiniz, Osmanlı Devleti önce Anadolu’da birliği sağlamış sonra 3 kıtaya hükmetmiştir.

Bu örneği çok önemseyen biri olarak, bir devletin, bir ittifakın, bir partinin, bir belediyenin ya da aklınıza gelecek herhangi bir oluşumun başarısının sırrı kanaatimce önce içte birlikten geçer.

Sayın Emin Adıgüzel 6 gün önce ilçemizde belediye başkanlığı adaylığı için siyaset yapma cesaretini göstermiş Cumhur İttifakı Partilerinden 5 aday adayının birlikte fotoğrafını paylaşmıştı ve çok olumlu dönüşler gelmişti bu fotoğrafa.

Gönlüm isterdi ki 5 değil tüm aday adayları aynı fotoğrafta olsun.

Aziz Durağanlılar,

İlçemizde siyaset henüz ısınmadan yaklaşık 2,5 ay önce “Oylarınızı koruyacak, centilmence yarışacağız” başlıklı bir yazı yazmıştım.

Bugün bir kez daha vurguluyorum ki hem aday adaylığı sürecinde hem de olursam adaylık sürecinde centilmence yarışmaya devam edeceğim.

Hem başvurduğum Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza ve Genel Merkezimize hem de halkımıza sadece kendimi anlatmaya da devam edeceğim.

Başka aday adayları aleyhine yapılan, demokratik siyaset sınırları dışına taşan her türlü centilmenlik dışı davranışı kınıyorum.

İsimsiz hesapların benim gözümde hiçbir kıymeti bulunmamaktadır.

Ben bir kez daha vurguluyorum ki her birimiz akraba, komşu, dost, arkadaş ve hemşeriyiz. Bu bağların zarar görmemesi bir yana daha da sağlamlaşması benim için her türlü ünvandan üstündür. Ben yine centilmence yarışacak,

Aday olursam da olmazsam da Durağan için çalışmaya devam edeceğim.

Saygı, hürmet, muhabbet ve dostlukla.