Temmuz ayında kurulan ve Sinop 1. Amatör Büyükler Liginde mücadele edecek olan Sinop 1957 Spor Kulübü, yaptığı flaş transferlerle 2023-2024 sezonu hazırlıklarına 12 Kasım Pazar günü Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse yönetiminde başladı. Şampiyonluk hedefiyle hazırlıklara başlayan mavi beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Taner Dinçkurt ise sezon hazırlıkları devam ederken Sinop protokolünü ziyaretlerini sürdürüyor.

Taner Dinçkurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’i makamında ziyaret ederek Sinop 1957 Spor Kulübü hakkında bilgi verdi. Futbol kulüplerinin şehrin tanıtımı için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Dinçkurt, yaptıkları transferler ve kurdukları teknik ekip ile hedeflerinin sezonu şampiyon olarak tamamlayarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) direkt katılmak olduğunu söyledi.

Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Taner Dinçkurt, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ferhat Kuran ve İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’i 6-7 Ocak 2024 tarihinde oynanacak olan Sinopspor – Sinop 1957 Spor derbi maçına davet etti.

Mertoğlu köyü sakinleri başıboş köpek sorununa çözüm bekliyor Mertoğlu köyü sakinleri başıboş köpek sorununa çözüm bekliyor

Dinçkurt, ziyaretlerde Ferhat Kuran ve Tarıkhan Çetiner’e üzerinde isimlerinin yazılı olduğu 57 numaralı Sinop 1957 Spor forması ve atkı hediye etti.

Nazik ziyaret için Taner Dinçkurt’a teşekkür eden Ferhat Kuran ve Tarıkhan Çetiner her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek Sinop 1957 Spor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Editör: Vitrin Haber