Vatandaşlar, bölgede biriken çöplerin uzun süredir toplanmadığını iddia ederek yetkililerden soruna kalıcı çözüm bulunmasını istedi. Çöp konteynerinin dolup taşmasıyla birlikte evsel atıkların çevreye yayıldığı, yol kenarında plastik, karton ve çeşitli çöplerin biriktiği görüldü. Konteyner çevresine bırakılan eski ev eşyaları ve hacimli atıklar da görüntü kirliliğine neden oldu.

Mahalle sakinleri, özellikle yaz aylarında artan sıcaklık nedeniyle bölgede kötü koku oluştuğunu belirterek, durumun hem çevre temizliğini olumsuz etkilediğini hem de halk sağlığı açısından risk oluşturduğunu ifade etti.

Sinoplu siyasetçi Muhsin Küçük hayatını kaybetti!
Sinoplu siyasetçi Muhsin Küçük hayatını kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlar, çöp toplama çalışmalarının daha düzenli yürütülmesini ve konteyner çevresinde oluşan atık birikintilerinin en kısa sürede temizlenmesini talep etti.

Muhabir: Türkan Karaoğlu