Ankara Sinoplu Dernekleri Federasyonu'nun (Sinop-Fed) içerisinde bulunduğu, Ankara’daki hemşeri dernekleri federasyonları, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerini aynı çatı altında buluşturan Başkent Ankara Meclisi, 7’nci Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.
Akara’nın en büyük çatı kuruluşu olan Başkent Ankara Meclisi, 7. Olağan Genel Kurulunu nitelikli ve verimli bir şekilde tamamladı. Genel kurulda, TBMM 25., 26. ve 27. Dönem Milletvekili Nevzat Ceylan yeniden Meclis Başkanı seçildi.
Nevzat Ceylan’ın başkanlığında yeni dönemine başlayan Başkent Ankara Meclisi, Ankara’ya değer katacak projeleri hayata geçirme hedefiyle çalışmalarını sürdürecek.
Sinop-Fed ve Kar-Der’den Önemli Temsil
Genel kurulda Sinop Federasyonu (Sinop-Fed) Başkanı Kenan Güllü, Başkent Ankara Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi. Karadeniz Dernekler Federasyonu (Kar-Der) Başkanı Av. Bülent Aydın ise Divan Üyesi olarak görev aldı ve aynı zamanda Meclis Danışma Kurulu Üyeliğine seçildi.
“Ankara’ya Katkı Sunan Tüm Başkanlarımıza Teşekkürler”
Sinop Federasyonu (Sinop-Fed) Başkanı Kenan Güllü, Ankara’nın geleceğine katkı sunan tüm başkanlar ve seçilen üyeler tebrik ederek, “Başkentimize hizmet yolunda yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.





