Sinop Anadolu Lisesi Tiyatro Topluğunun hazırladığı Turgut Özakman’ın  “Ah Şu Gençler” eseri, Halk Eğitim Merkezi Salonunda sergilendi. 

Yapılan etkinliğe çok sayıda öğrenci velisi ve tiyatro sever katıldı, salonun tamamen dolduğu etkinlikte öğrencilerin performansı büyük bir beğeni kazandı ve etkinlik bitiminde uzun süre izleyiciler tarafından alkışlandı.
Öğretmenleri Faruk İrez, Ümit Koyuncu ve Melek Bahar Karahan rehberliğinde, oyunun yönetmenliğini 11. sınıf öğrencilerinden Ulaş Uzun yaptı.  

Sinop Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Alper Kılıç, uzun yıllar sonra okulumuzda tiyatro oyunlarının yeniden sergilenmesinin gurur verici olduğunu belirtti. 
Kılıç; “Büyük çoğunluğunun 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşuyor. Bu faaliyetlerin amacı, gençleri birbirine kaynaştırmak, insani ve toplumsal değerleri benimsetmek ve her şeyden önemlisi sevginin en büyük değer olduğunu belirtmek gerekir” dedi. 
Gelecek yıl daha zengin etkinliklerde buluşmak dileğiyle katılımcılara teşekkür eden Kılıç, öğrencilere teşekkürlerini sundu.


 

Editör: Vitrin Haber