Sindef (Sinop Dernekleri Federasyonu) Genel Başkanı Hemşehrimiz Av.Timuçin Oğuz Ak Parti İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aday Adayı müracatını bugün yaptı.

Timuçin Oğuz kimdir?

1976 Sinop Merkez Avdan Köyünde Doğdu. 
İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Sinop’ta okudu. 1993-1995 yılları arasında kendi köyünde tarım ve hayvancılıkla uğraştı. 1995-1997 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapımlar ve Sulama Bölümünde okudu.
Üçüncü Sınıfta Fakülte kaydını dondurarak Ankara’da özel sektörde bir yıl süre ile çalıştı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı ve İstanbul’a geldi. Fakültede okurken 1998-2000 yılları arasında özel sektörde, 2000-2002 yılları arasında ise Marmara Üniversitesi’nin değişik bölümlerinde idari memur olarak görev yaptı. Akabinde Hukuk Fakültesini bitirip İstanbul Barosunda Avukatlığa başladı.
Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsünde Ortadoğu İktisadı üzerine başlamış olduğu mastır öğrenimine aynı Üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitü Kamu Yönetimi Bölümü İstanbul Araştırmaları Merkezinde devam etmektedir. 
Avdan Köyü ve Çevre Köyleri Derneği Kurucu Başkanlığı, Başakşehir Sinoplular Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan OĞUZ, halen İstanbul Sinoplu Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkan Yardımcılığı, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanlığı, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir.
 Adalet ve Kalkınma Partisi Başakşehir Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştur.

Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.