Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, kendi elleriyle hazırladığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan fotoğraflardan oluşan sergiyi belediye hizmet binasının tüm katlarına taşıdı. Sergi daha ilk günden büyük ilgi gördü.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te gözlerini açtığı evden askeri okul yıllarına, sosyal yaşamından kongre anılarına kadar bir çok koleksiyonun sergilendiği Atatürk Fotoğraf Sergisi’ne, Gazi Atatürk'ün sevdiği türkülerde eşlik ediyor.

Tüm vatandaşları sergiye davet eden Başkan Şensoy yaptığı açıklamada; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlanışının 81.yılı vesilesiyle Belediye Hizmet Binamız içerisinde anmak istedik. Ata’mızın askeri yıllarından sosyal yaşantısına kadar bir çok karenin hazırlandığı sergimizde vatandaşlarımızı aramızda görmek bizleri memnun edecektir. Bu vesileyle de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz" dedi.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında sunuma açılan sergi 4 kat boyunca devam etmekle birlikte Atatürk'ün sevdiği türkülerde sergiye eşlik ediyor.  

Editör: Vitrin Haber