Polisevi'nde basın mensupları ile bir araya gelen Vali Cengiz'e Garnizon ve Alay Komutanı Albay Osman Coşkun, İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin ile Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hakan Şimşek'te eşlik etti. 

Boyabat gazetesi İmtiyaz Sahibi ve en Sinop'un eski gazetecisi 84 yaşında ki Ali Sezer'in onur konuğu olarak katıldığı yemeğe Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Türkiye Gazetesi Temsilcisi Abdullah Gür, Haber57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Gözde FM Radyosu Sahibi Levent Bektaş, Boyabat Yankı Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmet Sezer, Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Eker, Durakhan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Muhsin Erdem, Gerzeninsesi Sorumlusu Fatih Uysal, boyabatgazetesi.com sahibi Ahmet Küçükbaş, Anadolu Ajansı muhabirleri Kenan Türkseven ve Halit Gümüş, Bizim Karadeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Yılmaz, Sinop Pusulası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hasan Doruk, Ajans57 Sahibi Hamdi Gökçen, Sinopunnefesi'nden Nevzat Kalkan, eski gazetecilerden Mustafa Genç ile yerel gazetelerin muhabir kadroları katıldı.



Programda konuşan Vali Dr. Cengiz medyanın önemine değindi. Basının devlet ile millet arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Vali Cengiz; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ilimizde görev yapan tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Kamu hizmetlerinin halka yansıtılmasında, halkın talep ve ihtiyaçlarının, eksikliklerinin, sorunlarının çözümlenmesinde gazeteciler, idare ile halkımız arasında bir etkileşim görevi yapıyorlar. Yaptığımız hizmet ve çalışmaları vatandaşlarımıza etkin bir şekilde iletiyorlar. Vatandaşlarımızın taleplerini de yaptıkları yayınlarla bizlere aktarıyorlar bizlerde vatandaşlarımızın talep ve isteklerini çözmeye çalışıyoruz. 2013 yılının basın çalışanları açısından güzel ve hayırlı bir yıl olması diliyorum” dedi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


 
Editör: Vitrin Haber