İçişleri Bakanlığı ile Hazreti Hatice Vakfı koordinesinde gerçekleştirilen Anneler Günü ziyaretleri kapsamında Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar ilçenin en yaşlı annesi 100 yaşındaki Fahriye nineyi evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy Fahriye nineye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun mesajı ile hediye eşarp takdim etti. Fahriye ninenin elini öpen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'da elindeki güllerin yapraklarını Fahriye ninenin üzerinden dökerek, Fahriye nine sen 100 yaşında bir melek, 100 yaşında bir gelinsin. Allah sana uzun ömürler versin" dedi. 

İçişleri Bakanlığı ile Hazreti Hatice Vakfı koordinesinde Türkiye'deki 100 yaş ve üzeri büyüklerin Anneler Günü'nü kutlamak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Kaymakam Fatih Aksoy, Boyabat'ta ilçede 100 yaşında 4 annenin olduğunu söyledi. 

BAŞKAN ÇAKICI YILIN ANNESİNİ ZİYARET ETTİ
Başkan Şefik Çakıcı daha sonra, 'biz bize yeteriz' kampanasında ineğini bağışlayan ve belediye tarafından yılın annesi seçilen Kerziban Düşkün'ü (68) evinde ziyaret etti. Başkan Çakıcı Kerziban Düşkün'e bir buket çiçek takdim etti. Çakıcı: "Geçtiğimiz haftalarda hayvanlarından birini Cumhurbaşkanımızın başlattığı yardım kampanyasına bağışlayan Kerziban Teyzemizi yılın annesi seçtik. Teyzemiz kocaman yüreği ile mazlumların ve gariplerin annesi olduğunu bize gösterdi ve bu unvanı sonuna kadar haketti" diye konuştu. Başkan Çakıcı ayrıca kentin çeşitli noktalarında annelere gül hediye ederek, anneler gününü kutladı. 

Editör: Vitrin Haber