Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2020 yılını geride bırakırken, beklentiler ve umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz diyen Vali Erol Karaömeroğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Öncelikle, 2021 yılının Mutlu Şehir Sinop’umuza, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Yeni yılın, önceki yıllardan daha bereketli daha huzurlu ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması en büyük temennimizdir.

Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Sinop’umuzun sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması ve Ülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.

2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. Ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmanın bütün güzelliklerine ve imkanlarına sahip Sinop’umuzu layık olduğu seviyeye taşımak için her türlü fedakarlığı göstererek çok çalışmak, en önemli görevimiz ve en büyük hedefimizdir.

Milletçe birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, aramızda sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması ile karşılaşacağımız bütün sorunları aşabileceğimize, nereden gelirse gelsin maruz kalacağımız her türlü tehlikeyi bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2021 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Sinoplulara, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, aziz vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Editör: Vitrin Haber