18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yıldönümünde Sinop Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı, Türk Kızılay’ı Sinop Kan Alma Birimine gelerek bu anlamlı günde kan bağışında bulundu.

"18 Mart Ruhuyla Vatan İçin Can Verenler Adına Millet İçin Kan Veriyoruz" sloganıyla kan bağışında bulunan Sinop Ülkü Ocakları Üniversite Birimi Başkanı Kerem Demirtaş, böylesine anlamlı bir günde kan bağışında bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade  ederek; ''Bizler Sinop Ülkü Ocakları olarak bugün burada 18 Mart Ruhuyla Vatan İçin Can Verenler Adına Millet İçin Kan Veriyoruz  sloganıyla kan bağışımızı gerçekleştirdik. 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz, ruhları Şad Olsun" dedi.

Türk Kızılay’ı Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ise 18 Mart Şehitler Gününde, Sinop Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına 5 saat içinde 100’e yakın kan bağışı gerçekleştirildiğini belirterek, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

 
Editör: Vitrin Haber