Türk Kızılayı Sinop Şubesi Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki ihtiyaç sahibi hükümlülere giyecek yardımında bulundu.

Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan yaklaşık 50 hükümlü ve tutukluya giyecek yardımlarının gerçekleştirildiği törene Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, Kurum Müdürü Özer Duman, KIZILAY il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ve Ceza İnfaz Kurumu personelleri katıldı.

Hediye dağıtım töreninde konuşan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal, anlamlı davranışlarından dolayı Kızılay Sinop Şubesi ekibine teşekkür etti. Uysal; “Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumumuzda cezasını çekmekte olan hükümlüler özellikle kan bağışı kampanyalarında son derece duyarlılar. Diğer yandan Türk Kızılayı Sinop Şubesi yetkililerini yanımızda görmek bizleri son derece mutlu ediyor” dedi.

Daha sonra konuşan Sinop E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman, Türk Kızlayı’nın Türkiye’nin ne kadar büyük bir ülke olduğunun en büyük göstergelerinden birisi olduğunu söyledi. Duman; “Türk Kızılayı’nın ihtiyacı olan herkesin yanında olduğunu bugün vesilesi ile bir kez daha gördük. Umarım bu güzel ve örnek çalışmalarımız her daim işbirliği içerisinde devam edecektir. Kızılay Sinop Şubesi başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber