Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, minik öğrenciler de standartları tek tek ziyaret ederek kitapları incelediler. 

Fuarda ünlü yazarlarla da buluşma imkanı bulan öğrenciler, kitaplarını imzalatarak, yazarlarla bir süre sohbet ettiler.
TÜGVA gönüllüsü gözetmenlerin eşliğinde Kitap fuarında unutulmaz bir gün yaşayan minik öğrenciler, etkinliği düzenleyen TÜGVA Sinop İl Temsilciliğine teşekkür ettiler.
Konuyla alakalı açıklamada bulunan TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Fatih Özcan, “Karadeniz 5. Kitap Fuarı'na düzenlediğimiz geziye öğrenci kardeşlerimiz yoğun bir ilgi gösterdi. Sinop Merkez, Ayancık, Durağan ve Erfelek ilçelerimizden yaklaşık 300 kardeşimizi fuarda kitaplarla ve ünlü yazarlarla buluşturduk. Kardeşlerimizin çoğu ilk kez bir kitap fuarına katılmanın heyecanını yaşadılar” dedi.

TÜGVA’DAN KİTAP KURTLARINI BULUŞTURAN YARIŞMA 
Açıklamasında ayrıca TÜGVA tarafından düzenlenen Kurdu Yarışması hakkında da bilgiler veren Fatih Özcan, “Bizler TÜGVA olarak okuyan ve araştıran bir gençliğin hayalini kuruyoruz. Bu anlamda bir dizi yeni etkinliğe de imza atacağız. Özellikle 20 Nisan tarihinde yapılacak Kitap Kurdu yarışmamıza da öğrencilerimizden aynı ilgiyi bekliyoruz. 2 Nisan tarihine kadar başvurularımız http://tugva.org/kitap-kurdu/ adresinden online olarak yapılacaktır. Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz” dedi.


Fatih Özcan ayrıca, Samsun Kitap Fuarına yapılan gezide kendilerine destek sağlayan Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan’a, ÖNDER İmam Hatipler Derneği Sinop, Ayancık ve Erfelek Temsilciliklerine Erfelek Müftüsü Mikail Özkan’a ve Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e öğrenciler adına teşekkür etti.
 

Editör: Vitrin Haber