Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, ülke genelinde yaşanan terör olaylarını değerlendirdi. Hain terör örgütünün amacına ulaşamayacağını belirten Tokmak; “Bu zor günlerde Türk milleti olarak tek yürek olmamız gerekiyor. Çıkarcı kesimlerin bizleri içine sokmak istediği tuzaklara gelmeyelim” dedi. 

Ülkeyi karıştırmak isteyen art niyetli kesimlerin bu zor günleri fırsat bilerek ülkede bir iç savaş çıkartma gayretinde olduğunu ifade eden AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tokmak; “Dikkatli olalım oyuna gelmeyelim ülkemizde bir iç savaş çıkarmaya çalışanların tuzaklarına düşmeyelim." dedi.

Ülke olarak tek yürek olunması gerektiğine dikkat çeken Milletvekili Tokmak; "Kalleş terör örgütünün ve yandaşlarının amacına ulaşmaması için millet olarak bu hain saldırılara karşı tek yürek olmamız gerekiyor. Güçlü, hedefleri olan ve bağımsız bir Türkiye istemiyorlar. Amaçları istikrarın önüne geçmek, büyüyen ve gelişen Türkiye’nin önünü kesmek. Bu hain, kalleş terör örgütünün ve destekçilerinin sonu gelinceye kadar mücadeleye devam edilecek ve tüm şehitlerimizin hesabı sorulacaktır” diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber