Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2019 Sosyal  Destek Programı, bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında, ilk olarak Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Genel Sekreteri Dr.  Serkan Genç açılış konuşması yaptı. 

Daha sonra Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)  Planlama Uzmanı Emine Merve Topçuoğlu’nun, 2008 yılında uygulanmaya başlanan, dezavantajlı bölgelerimizin beşeri sermayesini güçlendirmek ve toplumsal bütünleşme sürecine destek olmak amacıyla bu bölgelerdeki göç, yoksulluk ve işsizlik gibi sorunların ve değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara kısa sürede karşılık vermeyi hedefleyen Sosyal Destek Programı hakkında  bilgilendirme sunumu gerçekleştirmesinin ardından toplantı sona erdi. 

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2019 Sosyal  Destek Programı, bilgilendirme toplantısına, Vali Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan,  İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Kamil Demirci,  İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Murat Özmen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş,  İlgili Kurum Müdürleri ile Sinop Organize Sanayi Bölgesi  ve Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Temsilcileri katıldı.

Editör: Vitrin Haber