Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop’ta da koronavirüse karşı dezenfekte işlemleri devam ediyor. Sinop Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından koronavirüse karşı steril ortam oluşturmak amacıyla vatandaşların toplu ulaşım aracı olarak kullandığı dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksiler dezenfekte edildi.

Eski otogar mevkisinde Sinop Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Yüksel, ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüsten korunmak amacıyla Sinop’ta da tedbirlerin en üst safhada tutulduğunu söyledi. Yüksel; “Son günlerde koronavirüs tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gündemde. Biz de Sinop Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak halkımızın sağlığı ve huzuru için dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksilerde dezenfekte yaptırdık” dedi.

Koronavirüsün yurtdışından ülkemize gelen ve onlarla temasta bulunan çevresi ile koronavirüs görülme sayısının arttığını belirten Yüksel; “Devletimizin ve hükümetimizin tüm çabalarına rağmen maalesef koronavirüs vakalarında ilerleme görülüyor. Bizde halk olarak devletimizin çabalarına yardımcı olmak için dolmuş, minibüs, servis araçları ve taksileri dezenfekte etmeyi vatandaşlarımızın sağlığı açısından uygun gördük. Dezenfekte işleminde bize en büyük desteği veren Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan’a bu vesile ile çok teşekkür ediyorum. Dezenfekte çalışmalarının belirli periyotlarda tekrar yapılmasını planlıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber