Sinop Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğünce Sinop Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Vali Köksal Şakalar, gençlerle bir araya geldi.

 Sinop Gençlik Merkezindeki programda Vali Köksal Şakalar,  ilk olarak gençlerle birlikte kahvaltı yaptı. Daha sonra Gençlik Merkezi Has Odasında gençlerle  bir süre sohbet ederek Abdullah Yıldız’ın kaleme aldığı  ‘‘Yusuf’un Üç Gömleği’’ isimli kitabın kritiğini yaptı.

Kitapları hiçbir zaman elinden bırakmadığını söyleyen Vali Köksal Şakalar, ”Çok kitap okudum. Siz gençlerimize de  kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Okuma alışkanlığını kazanmanızla birlikte aynı zamanda hem zihinsel, hem de kişisel gelişiminize  büyük katkı sağlanacaktır” diyerek, okumanın önemine dikkat çekti.

 Programa katılan gençler, böyle güzel ve sıcak bir ortamda gerçekleşen programda Vali Köksal Şakalar ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını ve Vali Şakalar ile yaptıkları sohbetten keyif aldıklarını dile getirdi.
Sinop Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğünce Sinop Gençlik Merkezi’nde düzenlenen programa Vali Köksal Şakalar’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ta katıldı.

Editör: Vitrin Haber