Sinop-Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği olağan genel kurulu, S.S Sinop Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliğinde yapıldı. Divanın teşekkürü ardından saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığını İnebolu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Süha Çelebi'nin yaptığı genel kurulda, divan üyeliklerini Çaylıoğlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Şerafettin Çaylı ve Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Namık Ünlü gerçekleştirdi.
Gündem maddelerinin okunup oylanması ardından seçimlere gidildi. Genel kurula tek liste olarak giden ve 3 yıldır Sinop-Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği başkan vekilliği görevini yürüten, Ayancık Tarakçı Köyü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Turhan Öztürk oy birliği ile yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Genel kurulda başkan yardımcılığına Abalı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ömer Tuncer, Muhasip Üye olarak da Kastamonu Evrenye Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Turhan Akın seçilerek yönetim kurulu oluşturuldu.

ALİ BAYRAK'A TEŞEKKÜR
Yapılan Genel Kurul sonunda açıklamada bulunan Başkan Turhan Öztürk; kurucu başkan Ali Bayrak’a bugüne kadar verdiği emekler için kendisine teşekkür etti. Öztürk, "Her zaman Onursal Başkanımız olarak yanımızda olacaktır. Bölgemizdeki ekmeğini denizden çıkaran balıkçılarımızın kalkınmaları ve denizlerimizde sürdürülebilir balıkçılık için hep birlikte, tüm gayretimizle çalışacağız. Hayırlı olsun Allah güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah ” dedi.

Editör: Vitrin Haber