Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sinop Şubesi Ortaokul koordinatörlüğü tarafından Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezinde düzenlenen Kış Kampına Sinop Merkez, Durağan ve Erfelek ilçelerinden 60 ortaöğretim öğrencisi katılım sağladı.

31 Ocak – 1 Şubat 2018 tarihleri arasından gerçekleştirilen kış kampında, milli ve manevi değerleri pekiştirmek amacıyla yapılan eğitimlerin yanı sıra, kültürel ve sportif faaliyetlerle gezi programlarıyla öğrenciler gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen kış kampıyla alakalı bir açıklama yapan TÜGVA Sinop İl Temsilcisi Fatih Özcan, "Sinop TÜGVA Ortaokul Koordinatörlüğümüz tarafından Samsun 19 Mayıs Gençlik merkezinde düzenlenen kış etkinliğimize toplam 60 kardeşimiz katılım sağladı. Programımız verimli ve dolu dolu geçti. İlk defa kamp deneyimi yaşayan, ilk defa şehir dışına çıkan öğrencilerimiz var, dolayısıyla bu kamp gençlerimize güzel bir tecrübe oldu. Aileler de kampımızdan oldukça memnunlar. Gençlerimize hem milli ve manevi değerlerimizin anlatıldığı hem de eğlenceli aktivitelerin geçekleştiği bir etkinlik gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca kampımıza sağladıkları desteklerden ötürü TÜGVA Ortaokul koordinatörü Bünyamin Ak, önceki dönem koordinatörümüz Eyüp Aksel ile Durağan Belediyesine ve Erfelek Müftülüğüne de teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenlenen kış kampında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de büyük bir başarıyla sürdüren Zeytin Dalı harekatı için Mehmetçiğimize dualar da edildi.
Editör: Vitrin Haber