Sinop’ta yıllar sonra lunapark hizmet verecek. Bu gün (30 Mayıs Perşembe) saat 21:00'da Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ın katılımı ile açılışı yapılacak olan Sinop'un yeni eğlence merkezi en çok çocukları sevindirecek.  

Bahçeler mevkisi Hamsi yolu altında hizmete açılacak olan Lunaparkın hayırlı olmasını dileyen Başkan Barış Ayhan: "Sinop için bizim şu anda lunapark gibi bir projemiz yoktu. Geçtiğimiz günlerde Sinop Spor Boyabat 1861 Spor’un BAL maçı öncesi Sinop Spor Başkanı Ayhan Özhan takımın bir takım maddi sıkıntıları olduğundan bahsetmişti. Biz de hem Sinop maddi sıkıntılarına çözüm olmak hem de Sinoplu çocuklarımızın seçim zamanında bana bahsettikleri lunapark isteklerini gerçekleştirmek amacıyla bu projeyi kabul ettik. Güzel bir zamanlamayla geldi bu proje, severek kabul ettik” dedi.  

İşletme sahiplerinden Sinoplu İş Adamı Gencay Koç, "Sinop halkına güzel sosyal etkinlik alanı kazandırmak adına Sinop Spor Kulübümüzün de destekleriyle Sinop Spor Kulübü'nün çocuk eğlence merkezini kurduk. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber