Konuk Valileri Ordu’da görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Orhan Düzgün, “İlimizde ilk kez düzenlenen ‘Ordu Karadeniz Turizm Fuarı’na katılmak üzere ilimize gelen değerli Valilerimiz, bu önemli günümüzde bizleri şereflendirmişlerdir. Kendilerine Ordulular adına ilimize hoş geldiniz diyor ve kendilerini ilimizde görmekten büyük bahtiyarlık duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

 Vali Düzgün, konuk Valilerin illerinin ve fuara katılan diğer illerin Ordu’da ilk kez düzenlenen ‘Ordu Karadeniz Turizm Fuarı’nda, stant açmak suretiyle katkı ve destek verdiklerini belirterek, “Fuarımıza katılarak bizlere destek ve katkıda bulunan illerimizin Valilerine ve kurum yöneticilerine Ordulular adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy “Ordu Karadeniz Turizm Fuarı” vesilesiyle, Karadeniz’in şirin kenti Ordu’da bulunmaktan ve düzenlenen fuara destek olmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Ziyarette, Ordulu olan Amasya İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, Sinop İl Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, yine Ordulu olan Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan ile Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, Ordu İl Emniyet Müdürü Hakan Kırmacı da hazır bulundu.

Editör: Vitrin Haber