Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü kapsamında Sinop İl Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Sinop Şubesi organizesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında emniyet personelleri kan verdi. 
İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen kan bağışı kampanyasına emniyet personelleri yoğun ilgi gösterirken, kan bağış alanını ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, kan bağışında bulunan emniyet personellerine teşekkür etti. 

Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Sarı, gün boyu devam eden etkinlikte, yaklaşık 50 kişinin kan bağışında bulunmasını hedeflediklerini söyledi. Sarı; “Kızılay Şubesi olarak emniyet müdürümüze yaptığımız ziyaret sırasında kan bağışında bulunmaları talebinde bulunduk. Kendileri de bizleri kırmadı ve bu güzel kan bağışı organizasyonunu tertipledi. Şuan en az 30 emniyet personelimiz kan bağışında bulundu. Bu sayıyı gün içerisinde 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Emniyet personellerimize bu anlamlı bağışları için teşekkür ediyoruz ve tüm emniyet camiasının polis haftasını kutluyoruz" dedi.

Kan bağışı kampanyasına ilginin yoğun olduğunu belirten Türk Kızılayı Sinop Kan Alma Birimi Sorumlusu Dr. Muharrem Coşkuner ise bu anlamlı kampanyanın tüm kurumlara örnek olmasını ümit ettiğini söyledi. Coşkuner; “Polis haftası vesilesiyle bu gün Sinop İl Emniyet Müdürlüğünde bir kan bağışı kampanyası yapıyoruz. Sağ olsun Sinop emniyeti personelleri kampanyaya yoğun bir şekilde ilgi gösteriyorlar. Bildiğiniz gibi emniyet personellerinin aşılama süreci devam ediyor. Bu sebeple aşı olmamış arkadaşlarımızdan bağış alıyoruz. Destekleri için Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyor bu anlamlı girişimin diğer kurumlarımıza örnek olmasını ümit ediyorum” diye konuştu. 


 

Editör: Vitrin Haber