Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları personelleri, Sinop Sevgi Evlerini ziyaret etti. Başsavcı Ozan Kaya ve Kurum Müdürü Özer Dumanın da eşlik ettiği ziyarette sevgi evlerinde kalan çocuklara giysi ve oyuncak hediye edildi. 

Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman tarafından başlatılan kampanya neticesinde, Ceza İnfaz Kurumları personelinin yoğun ilgisi ile alınan hediye giysi ve oyuncaklar Sinop Sevgi Evlerinde kalan çocuklara ulaştırıldı. Hediye teslim töreni büyük bir coşku ve mutluluğa sahne oldu. Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Ceza İnfaz Kurumları Kurum Müdürü Özer Duman, Kurum ikinci müdürleri, idare memurları ve Ceza İnfaz Kurumları İnfaz Koruma memurları Sinop Sevgi Evlerinde bulunan çocukları ziyaret etti. Ziyarette, Ceza İnfaz Kurumu yönetimi ve personelleri tarafından alınan çeşitli hediyeler ve hükümlüler tarafından yapılan uçurtmalar sevgi evlerinde kalan çocuklara verildi. Ziyarette Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya,  Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer Duman ve Ceza İnfaz Kurumu personellerine Sinop Sevgi Evleri hakkında bilgiler verdi.  

Daha sonra Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları personellerinden yaklaşık 50 kişi Sinop Sevgi Evlerini tesislerini gezdiler. Burada düzenlenen uçurtma şenliğinde çocuklarla oyunlar oynayan cezaevi personelleri ziyaretin sonunda çocuklara yaş  gruplarına uygun giyecekler  ve oyuncaklar   hediye etti. 

Ziyaret sonunda bir konuşma yapan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Sinop Ceza İnfaz Kurumları olarak toplumun ve milletimizin değerlerini sonuna kadar özümsemiş ve toplumsal diyaloğa son derece önem veren bir kurum olduklarını söyledi. Kaya; “Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Çocuklarımız bizim ve ülkemizin geleceğidir. Gelişmiş,  modern ve refah düzeyi yüksek bir ülke için hepimiz çocuklarımıza gereken önem ve değeri göstermeliyiz. Bugün burada olmaktan, çocuklarımızla bu güzel zamanları geçirmekten son derece mutluyuz. Burada bu harika tesisi gördükçe ülkemizle ve milletimizle bir kez daha gurur duydum. Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Melih Keleş ve Sinop Sevgi Evleri Kurumu Müdürümüz Remzi Moğul ve personellerini tebrik ederim. Bugün burada olmamıza vesile olan başta Sinop Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman ve Ceza İnfaz Kurumu personellerine de bu duyarlı davranışlarından dolayı tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunarım. Sinop Ceza İnfaz Kurumları örnek davranışlarına her geçen gün yenilerini ekliyor” dedi.

Daha sonra söz alan Sinop E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları Müdürü Özer Duman ise Sinop Ceza İnfaz Kurumları olarak ülkemizin ve milletimizin tüm değerleri ile ilgili ellerinden gelen duyarlılığı sergilemeye çalıştıklarını belirtti. Duman; “Sinop Ceza İnfaz  kurumları olarak bizim başarı ve mutluluğumuzun temelinde insana verilen değer ve gösterilen önem gelmektedir. Bugün burada olmaktan son derece mutluyuz. Burada bulunan çocuklar da en az bizim kendi çocuklarımız kadar değerli ve özel. Bu çocuklar bizlere devletimizin milletimizin birer emaneti. Bizler mutlu bir gelecek için bu çocuklarımıza hak ettikleri tüm imkanları sunmak yanında onlara en önemlisi sevgimizi ilgimizi göstermeliyiz. Sinop Ceza İnfaz Kurumları olarak bu ve benzer aktivitelerimiz ve bu çocuklarımıza ziyaretlerimiz aralıksız sürecektir. Burada olmaktan son derece mutluyuz. Burada görev yapan tüm yetkili ve personellerin çocuklara olan muhteşem yaklaşımı ve ilgileri sevgilerini gözlemlemek bizleri fazlası ile mutlu etti. Şahsım ve Kurumum adına başta Sinop Cumhuriyet Başsavcımız Ozan Kaya, Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Melih Keleş, Sevgi Evleri Kurum Müdürümüz Remzi Moğul  Sosyal  Politikalar il Müdür yardımcısı Harun Köksalan ve değerli personellerine  ve Sinop Ceza İnfaz Kurumlarında görev yapan personel arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber