SKY Restoran’da gerçekleştirilen kaynaşma ve dayanışma yemeğinde buluşan SİNDER üyeleri, derneğin 2022 yılında uygulayacağı yatırım projeleri ile ilgili bilgilendirilirken, iş hayatındaki sorun ve ihtiyaçları istişare etti. Dernek üyeleri karşılıklı ticaret yapma noktasında da ilk adımı atmış oldu. 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona; dernek üyelerinin yanı sıra derneğe üye olmak isteyen iş insanları da katıldı. Yemek sonrası dernek hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Yılmaz Öz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Birlik ve beraberliğin sağlanmasında aradaki bağların güçlenmesinde son derece önemli olan bu tür toplantılarda bir araya gelmenin son derece önemli olduğunu belirten Öz, "Birlikte olduğumuz yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımız ve gönüllü üyelerimizle birlikte dernek faaliyetini yürütmekteyiz.  Bu tür organizasyonlar siz değerli üyelerimizin katılımı ve desteğiyle bir anlam kazanır.

Katılımlarınız için hepinize derneğimiz adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. Yönetim kurulu olarak aldıkları karar sonrası dönüşümlü olarak sektör toplantıları yapmayı planladıklarını dile getiren Yılmaz Öz, "25 Eylül tarihinde gerçekleştirdiğimiz ilk genel kurulumuz ardından üyelerimizle tanışma ve kaynaşma ve en önemlisi birbirimizle ticaret yapmak amaçlı ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yeni üyelerimiz katılımlarına devam ediyor. Bu vesileyle yeni üyelerimiz; Serap Bozkaya, Aykut Çetin, Cemile Tekin, Semiha Tarakçı ve Fatoş Özdemir'e de SİNDER ailesine hoş geldiniz diyoruz. 

GEÇMİŞE BAKMIYOR GELECEĞİ PLANLIYORUZ
Sinop İş İnsanları Sinop'umuzun ve Sinopluların sorunlarını masa altından masa üstüne taşıyor ve mücadelesine her türlü ortamda devam ediyor. Biz artık geçmişle değil, önüne bakan, geleceği düşünen ve planlayan, Sinoplu'nun derneği SİNDER olarak gücüne güç katarak yoluna devam etmekteyiz" diye konuştu. 

EĞİTİM ÇALIŞMALIRIMIZ SÜRECEK
SİNDER Başkanı Yılmaz Öz, Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi destekli eğitim çalışasıyla projelerinin ilk adımının atılmış olacağını dile getidi. Öz, "Çalışmalarımız içerisinde Boyabat ilçemizde gerçekleştirdiğimiz Esnaf ve Sanatkarlar Odasıyla birlikte yaptığımız esnafları bilgilendirme toplantısında hibe ve devlet teşviği hakkında bilgiler kurum amirleriyle birlikte verildi. Eğitim programlarımız devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Dernek Başkan Yardımcısı ve proje yöneticisi Ebru Uysal ise 2022 yılında Sinop’ta uygulayacakları yatırım projeleri hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.  UYSAL “Yapacağımız projeler ilimizin istihdam, üretim, ihracat gibi temel ekonomik göstergelerine katkı sağlaması, bunun yanında yatırımcıların hayallerini, birikimlerini fiile dönüştürmeleri açısından önem arz etmektedir amacımız istihdama gerçek anlamda katkı sağlayan,katma değer üreten projeleri hayata geçirmektir" dedi.

Editör: Vitrin Haber