Son olarak Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Büyük Birlik Partisi (BBP) Sinop İl Başkanı Suat Bünyat ve Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Handan Yılmazer Turan, SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ve yönetimini ziyaret etti. 

İlk ziyaret SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran tarafından gerçekleştirildi. Beraberindeki Erikli Köyü Muhtarı Selahattin Dalkıran ve Sinop Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Handan Yılmazer Turan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Başkan Dalkıran, Başkan Öz ve ekibine başarılar diledi.  Usta Öğreticiler Derneği Başkanı Handan Yılmazer Turan'da SİNDER ekibine 'Hayırlı Olsun' dileklerinde bulundu. 

İkinci ziyaret ise Büyük Birlik Partisi tarafından gerçekleştirildi. Sinop İl Başkanı Suat Bünyat ile İl Sekreteri Seda Öztürk tarafından yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. 

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkan Yılmaz Öz, ortak paydanın Sinop olduğunu söyledi. 

Parti gözetmeksizin tüm siyaset kurumları ve tüm STK'larla birlikte Sinop'u hak ettiği noktalara taşımanın amacı içerisinde olduklarını dile getiren Yılmaz Öz, hedeflerinin Sinop’ta ticaret yapanları bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içinde Sinop ekonomisine ivme kazandırmak olduğunu dile getirdi. 

Tüm iş insanlarını SİNDER çatısı altında toplanmaya davet eden Öz; "Dernek olarak hedefimiz Sinop’u marka şehir yaparak hak ettiği yeri almasını sağlamak. Hep birlikte uyum içerisinde hareket ederek Sinop için güzel ve hayırlı işler yapmak için yola çıktık. SİNDER olarak sadece Sinop’ta iş yapan ve Sinop’ta yatırım yapan sektörün emekçilerinden oluşan bir derneğiz. Bu düşüncelere sahip tüm arkadaşlarımızı derneğimize davet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber