Vali Köksal Şakalar, 15  Temmuz 2016 akşamı ülkemizde yapılmak istenilen darbe girişimini engellemeye çalışırken Ankara Beştepe’de Helikopterin attığı bomba sonucu Şehit olan TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ömer Can Açıkgöz'ün ailesini ziyaret etti.
 
Şehit Ömer Can Açıkgöz’ün ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Şehidimizin  ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Köksal Şakalar, Şehidimiz Ömer Can Açıkgöz’e Allah’tan rahmet dileyerek, Devlet olarak şehit ailelerimizin her daim yanında olduklarını ifade etti.
 
Şehit Ömer Can Açıkgöz’ün ailesine gerçekleştirilen  ziyarete Vali Köksal Şakalar, Sinop Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu, Ayancık Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak, Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil Altıntaş, 72. Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Koray Kemiksiz, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Murat Özmen ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş katıldı.

Editör: Vitrin Haber