Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 179’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Sinop PTT İşletme Müdürlüğü tarafından 179’uncu numarayı alan emekli Mahir Özkalyoncu’ya gişe hizmeti sırasında 179’uncu yıl anısına hazırlanan bir paket hediye edildi.   

179’uncu numarayı alan Mahir Özkalyoncu’ya gişede işlemini gerçekleştirdiği sırada Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen tarafından ay yıldız şeklinde PTT logolu duvar saati ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı pul ve tebrik kartının bulunduğu hediye paketi verildi.  
PTT’nin hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu belirten Mahir Özkalyoncu; “PTT ailesinin 179. Yıl dönümünü kutlu kutluyorum ve kendilerine 179’uncu yıldönümü hediyesi teşekkür ediyorum” dedi.   

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN YENİLİKLERLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ
Posta Telgraf Teşkilatı’nın 23 Ekim 1840 yılında kurulduğunu söyleyen Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, 179 yıldır hizmet veren PTT’nin bundan sonra da hayatı kolaylaştıran yenilikleri ile hizmetlerine devam edeceğini ifade etti. Gökmen; “Bu yıl kuruluşumuzun 179’uncu kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Bu kapsamda PTT’de bir gelenek haline gelen bir uygulamayı bugün de gerçekleştirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 179’uncu kuruluş yılımızın hediyesi olan ay yıldız şeklinde PTT logolu duvar saatimizi ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı pul ve tebrik kartını 179’uncu müşterimize takdim ettik. 179’uncu kuruluş yıldönümümüzün anısını yaşatmak ve bir farkındalık oluşturmak için. Bu PTT tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen bir etkinliktir” diye konuştu.  

Editör: Vitrin Haber