İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (Önder) 20. Bölge Koordinatörlük Toplantısı Cumartesi günü büyük bir katılımla yapıldı. 

Sinop İlim Yayma Cemiyeti ve Sinop İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Hakkı Bafralı'nın ev sahipliğinde Sinop Üniversitesi Ahmet Muhip Dranas Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen programa; Önder Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şişman, merkez yönetim kurulu üyeleri, 25.Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt, İl Milil Eğitim Şube Müdürü Davut Kaya, Seyit Bilal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Aydın Yılmaz, Ensar Vakfı Başkanı Muhammet Başoğlu, Ayancık, Türkeli ve Gerze'den gelen dernek yöneticileri, Amasya, Çorum, Samsun, Ordu, okul aile birliği başkanları ile okul müdürleri katıldı. 

Sabah Kahvaltısının ardından 1.oturum gerçekleştirildi. Toplantıda İmam Hatip Okullarının dünü bugünü yarını konuşuldu. Problemlere çözüm yolları arandı. Öğle yemeği ardından da 2.oturum yapıldı. Toplantı sonrası misafirlere Sinop mantısı da ikram edildi.
Editör: Vitrin Haber