Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop yönetimi, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya'yı makamında ziyaret etti. 

MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen ile yönetim kurulu üyeleri; Yücel Ünal, Ramazan Ayar, İlhami Köseoğlu ve Adem Gelişli'nin katıldığı ziyaret sırasında,  Sinop Açık Ceza Evi bünyesinde MÜSİAD öncülüğünde kurulan gömlek fabrikasının işletmeciliğini yürüten Taha Tekstil firmasının yöneticilerinden Mehmet Ayata'da hazır bulundu. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop'ta yürüttükleri faaliyetler hakkında Başsavcı Kaya'ya geniş bilgi verdi.  Sinop Açık Ceza Evi bünyesinde kurulan tekstil fabrikasını da anlatan Gökmen, fabrikanın  MÜSİAD öncülüğünde kamu ve özel sektör işbirliğinde, 1 milyon dolarlık yatırımla Sinop'a kazandırıldığını söyledi. 23 Şubat tarihinde MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak'ın katılımıyla fabrikanın resmi açılışının yapılacağını belirten Gökmen, MÜSİAD'ın diğer çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler verdi. Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya'ya Sinop'ta ki yeni görevi için 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya'da, MÜSİAD yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Vitrin Haber