Kastamonu Valiliği Toplantı Salonu’ndaki Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Çankırı Valisi ve KUZKA Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Bilge Aktaş başkanlığında gerçekleştirildi. 

Toplantıya Kastamonu Valisi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Hasan İpek, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, Çankırı İl Genel Meclis Başkanı Ruhi Şeker, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ve KUZKA Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç katıldı.

Ajans faaliyetleri, Batı Karedeniz Turizm ve İş Birliği Forumu’na katılım sağlanması, Güdümlü Proje Destekleri ve Mali Destek Programlarına ilişkin gündem maddelerinin yer alındığı yönetim kurulu toplantısında, ilk olarak Genel Sekreter Vekili Dr. Serkan Genç tarafından, Ajans faaliyetlerine ilişkin Yönetim Kurulu Üyelerine bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. 

Bilgilendirme sunumunun ardından Ajans yönetim kurulu üyeleri gündem maddelerinin görüşmelerine geçti. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, gündemde yer alan maddelerinin ayrıntılı olarak ele alınması ve karara bağlanması ile sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber