Sinop Kızılay Şubesi tarafından Kirençukuru Köyünde yaşayan ve 14 Eylül tarihinde evi yanan Yaşar Demir'e kurban bayramı öncesi barınma yardımı yapıldı. 

Gerze ilçesine bağlı kirençukuru köyünde çıkan yangında evi yanarak kullanılamaz hale gelen Demir ailesine yangın sonrasında Türk Kızlıay’ı Sinop Şubesi tarafından ilk olarak gıda ve ihtiyaç yardımında bulunuldu. Yangın sonrasında evsiz kalan ailenin çadır talebine de duyarsız kalmayan Kızılay Sinop Şubesi ailenin barınma ihtiyacını karşılayabilmesi için Genel Merkezden destek istedi. Talep üzerine kısa sürede Kastamonu Kızılay Deposundan gelen çadır ve diğer ihtiyaç malzemeleri Sinop ve Kastamonu Kızılay Şube yetkilileri tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesinde Kirençukuru Köyünde yaşayan Demir ailesine ulaştırıldı. 
Evinin çıkan yangında tamamen yandığını ve bayram öncesinde dışarda kaldıklarını ifade eden yangınzede Yaşar Demir, Türk Kızılay’ına ve Sinop Kızılay Şubesine yangın anından itibaren yaptıkları yardım ve destekten ötürü teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber