Sinop Valiliği tarafından “10.Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı”  yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Ekrem Yaman başkanlığında gerçekleştirilen ‘10.Kent Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı’na Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, Sinop Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Sezgin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Urfan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Harun Köksalan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisi Kadir Altınkaynak, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. T. Gökhan Telatar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Keskin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ümit Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Sinop Kızılay Derneği Şube Sekreteri Hakan Şimşek, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Gündoğdu, Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Acar, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Sinop Şubesi Üyesi Sevim Ünaldı katıldı. 

Toplantıda 2015 yıllında uygulanmış olan  ‘’Kuzeyin Parlayan Yıldızları’’ projesi ile 2015 ve 2016 yılları içerisinde uygulanmakta olan ve halen uygulanmaya devam eden “Kuzeyin Parlayan Yıldızları 2015”projeleri hakkında Toplum Destekli Polislik  Şube Müdürü Bilâl Yalçın tarafından sunum yapılarak katılımcılara görev alanı içerisinde yer alan faaliyetler ve il içerisinde yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.
Ayrıca 2015 yılı TDP Şube Müdürlüğünce hazırlanan maddelerinin görüşüldüğü toplantıda katılımcıların da konular üzerinde çözüm odaklı teklif ve önerileri alınarak karara bağlandı. 

Editör: Vitrin Haber