CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına ziyarette bulundu. Oda Başkanı Haydar Gündoğdu ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Sinop esnafının sorunları, Sinop ekonomisi ile sorunlara dair çözüm önerileri üzerinde konuşuldu. Sinop esnafının her daim yanında olduklarını söyledi. 

Esnafın oldukça zor şartlar altında mesleklerini icra ettiğini kaydeden Barış Karadeniz, ziyaret sırasında da Sinop halkından yerel esnaftan alış veriş yapması tavsiyesini de yineledi. Barış Karadeniz: "Ben de Sinop’ta esnaf yapısı içinde olan, esnafın durumunu bilen, bir siyasi partinin milletvekiliyim. Esnafımız gerçekten zor şartlar altında esnaflık yapıyor. Burası küçük bir il. Eğer Sinop'u kalkındırmaz isek, bu küçük gemide hep beraber batar gideriz. Bizim artık Sinoplular olarak, alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yapmalıyız. Belki 3 lira fazla veririz ama verilen o para Sinop'a katkı sağlar. Ben tüm vatandaşlarımızı yerel esnafımıza sahip çıkmaya ve alışverişlerini yerel esnafımızdan yapmaya davet ediyorum” dedi. 

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu'da konuşması sırasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Editör: Vitrin Haber