Otel Boss Sinop'ta gerçekleştirilen ve Yıldıray Kırındı'nın divan başkanlığını, katip üyeliklerini ise Ramazan Usta ve Ali Özalp  yaptığı genel kurul,  faaliyet, gelir-gider ve denetleme raporlarının okunmasıyla devam etti. 

Yapılan konuşmalar ardından gerçekleştirilen seçimlere tek lise olarak giren Cemalettin Koca, oy birliği ile tekrar şube başkanlığına seçildi. 
Cemalettin Koca başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; Asil Üyeler; Mustafa Kahramanlar, Serdar Özcan, Şaban Can, Seyit Ali Çetin, Şerafettin Yıldırım ve Aydın Turan. Yedek Üyeler; Sedat Sever, Murat Faruk Şanoğlu, Yaşar Cahit Altıntaş, Nihat Çelik, Orhan Demirel, Aslan Özdemir ve Fahri Bostan"

DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Genel kurula katılan tüm üyelerine teşekkür eden Başkan Cemalettin Koca, 15 Temmuz Darbe girişimini kınadı. Darbe girişiminin aslında ülkeyi işgal planı olduğunu kaydeden Koca, Allah'ın inayeti ve milletin sağduyusu sayesinde büyük bir badirenin eşiğinden dönüldüğünü kaydetti. Koca; "Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğini tehdit edenler, başta aziz milletimiz olmak üzere kahraman emniyet teşkilatımız ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli personelini karşılarında bulmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız, Şanlı Ordumuzun Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyetine ve Türk Demokrasisine canımız pahasına sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

BÜYÜYEN VE GÜÇLENEN TÜRKİYE'YE KATKIYA DEVAM

Sanayici ve iş adamlarına bu süreçte daha duyarlı olmaları tavsiyesinde bulunan Koca, demokrasiye karşı gerçekleştirilen kalkışma sonrasında hükumetin, Merkez Bankasının ve ekonomiden sorumlu kurumların aldıkları önlemlerle piyasaya güven telkin ettiğini dile getirdi. Cemalettin Koca; "Ülkemizin geçtiği bu kritik zaman diliminde yatırımcılarımızın rehavete kapılmamasını istiyoruz. Devletimize sonuna kadar güvenmemiz gerekiyor. Bu yaşananlar aslında devletimize güveni daha da artırmıştır. Demokrasimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, işlerimizi layıkıyla yerine getirerek, ülkemize ve demokrasimize duyduğumuz güven ve bağlılıkla Türkiye’mizin güçlenmesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz” 

ÖZALP BAŞARILAR DİLEDİ
Genel kurul ardından Tüm Sinoplu İşadamları Yardımlaşma Derneği (TÜSİYAD) Genel Başkanı Mustafa Özalp, tekrar seçilerek güven tazeleyen Cemalettin Koca'yı tebrik etti. Birik ve beraberlik mesajı veren Mustafa Özalp, Sinoplu iş adamlarının İstanbul'da büyük bir potansiyele ve güce sahip olduğunu belirterek, bu güç ve potansiyelin Sinop için büyük önem taşıdığını söyledi. Özalp, Cemalettin Koca ve ekibinin bu manada güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını sözlerine ekledi. 
 
Editör: Vitrin Haber