Kent içi toplu ulaşımda Türkiye’nin en köklü ve büyük markası İETT, Performans Gelişim Sistemi (PGS) çerçevesinde çalışanlarını ödüllendiriyor. Bu kapsamda İETT'de çalışan Sinoplu Şahin Akman yılın kaptan şoförü seçildi. 

Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen PGS Ödül Törenine İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İETT Genel Müdürü Dr. Ahmet Bağış, İETT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Özçelik, Bem-Bir-Sen İETT Şube Başkanı Yakup Gündoğdu, Hizmet İş Sendikası İETT 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Günce, Hizmet İş Sendikası İETT 3 Nolu Şube Başkanı Mustafa İluk, İBÇD Derneği Başkanı Abdülaziz Kaygısız ile daire başkanları, birim müdürleri ve çalışanlar katıldı. 2017 Yılı Performans Gelişim Sistemi ve Kazasızlık Ödül Töreninde Yılın Kaptan Şoförü Şahin Akman ödülünü İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’nın elinden aldı. Tören Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı’nın konseriyle başladı. Büyük bir beğeni toplayan ‘ Ez Oğlum’ isimli türküsünü söyleyerek konserine başlayan Kabaklı’nın söylediği kahramanlık türkülerine, törene katılanlar da büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Tören Protokol konuşmalarının ardından, ödül kazananların ödüllerini almasıyla sona erdi. Performans Gelişim Sistemi Ödülleri kapsamında 77 memur personel ve 138 işçi personel ödül aldı. 139 şoför personel ise Kazasızlık Ödülünü almaya hak kazandı.
Editör: Vitrin Haber