Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Başkanı Turgay Öztürk yönetim kurulu ile birlikte kurum ziyaretlerini sürdürüyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı makamında ziyaret eden Genel Başkan Turgay Öztürk, Başkan Kılıç ile önemli istişarelerde bulundu.

Maltepe Belediye Başkanlığında gerçekleşen ziyarette SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk SİAD ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a kısa bir brifing verdi. SİAD olarak ülkemizin içinden geçtiği bu zor sağlık sürecinde iş adamları ile önemli işlere imza attıklarını kaydeden Genel Başkan Turgay Öztürk Maltepe Belediyesi ile yapılabilecek her türlü ortak çalışmada yer alacaklarını kaydederek SİAD olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti. 

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kuruluna ziyaret için teşekkür ederek bu duyarlı davranışları için teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının bu zor süreçlerde önemine dikkat çeken Başkan Kılıç, Maltepe Belediye Başkanı olarak SİAD'ın yapacağı tüm faaliyetlerde çalışmalarda gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

Ziyarette SİAD Başkan Yardımcısı Nazım Demiray ve SİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin de hazır bulundu.

Editör: Vitrin Haber