Gençlik ve Spor Bakanlığı yarıyıl tatilinde gençlerin faydalanabileceği “Anadolu’nun Değerleri Kampı” ve Yakın Tarih Kampı” olmak üzere iki farklı temada kamp düzenleyecek.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığının yarıyıl tatilinde; milli ve manevi değerlerimizi ele alan “Anadolu’nun Değerleri Kampı” ve yakın tarihimizin kırılma noktalarına ışık tutan “Yakın Tarih Kampı” olmak üzere iki farklı temada kamp seçeneği ile gençlere fırsat sunduğu bildirildi. 

Kamplarla ilgili bilgilerin aktarıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “18-22 yaş arasındaki gençlerimiz 05 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında https://t.co/cqTVyYZI3f https://t.co/aOklM5OUUb adresinde yer alan başvuru formunu doldurup [email protected] e-mail adresine göndererek başvurularını yapabilecekler.
Yarıyıl tatilini gençler için unutulmaz kılmak adına standart kamp aktivitelerimiz bütün heyecanıyla kamp programında yerini alacak. Bununla birlikte ilgili kamp temasına uygun seminerlerle zenginleştirilmiş dopdolu bir içerik de gençlerimizi bekliyor olacak”.
Kamplarla ilgili Başvuru formu ve detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler https://t.co/cqTVyYZI3f ve https://t.co/aOklM5OUUb adreslerini ziyaret edebiliyor. 
Editör: Vitrin Haber