Sinop İl Emniyet Müdürü iken Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ercan Dağdeviren veda mesajında şu ifadelere yer verdi; “Üç yıla yakın süre görev yaptığım  Sinop İl Emniyet Müdürlüğü görevimi 25 Eylül 2019 itibariyle gurur ve şerefle devrediyorum. Görev yaptığım süre içinde yasaların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde mesai mefhumu gözetmeksizin, büyük bir azim ve fedakarlıkla çalışmalarımızı sürdürmeye gayret gösterdik. 
Çalışmalarımızda destek ve ilgisinden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, basınımızın güzide mensuplarına ve vatandaşlarımıza müteşekkir olduğumu belirtmek isterim.
Meslek hayatımda benim için çok önemli bir yere sahip olan, çok değer verdiğim Sinop’u ve Sinop Halkını hiç unutmayacağımı belirtmek isterim. Sinop İlinden ayrılırken hemşerim olarak gördüğüm çok kıymetli Sinop halkına en içten şükranlarımı sunar huzur ve sağlıklı günler geçirmenizi temenni ederim.

Editör: Vitrin Haber