Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunun 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı Sinop’ta gerçekleştiriliyor. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen program kapsamında Sinop’a gelen cemiyet başkanlarından oluşan 15 kişilik grup, Sinop protokolünü ziyaret etti. 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve programa katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından Sinop’a gelen Cemiyet Başkanları ilk olarak Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ı ziyaret etti. 

Sinop Üniversitesinin de büyük destek verdiği programın detayları hakkında Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’a bilgiler veren Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, üniversitenin verdiği destekten dolayı Rektör Dalgın’a teşekkür etti. 

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonunca düzenlenen organizasyona destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Daha sonra Sinop Valisi Köksal Şakalar’ı makamında ziyaret eden gazeteciler, toplantı programı hakkında Vali Şakalr’a bilgiler verdi. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi gazetecileri Sinop’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Vali Köksal Şakalar, cemiyet başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gazeteciler ayrıca Sinop Belediyesi, Sinop TSO ve SİAD'ı ziyaret etti.

Editör: Vitrin Haber