Ahmet Muhip Dranas Uygulama Otelinde gerçekleştirilen toplantıya; MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı N.Alper Esen, Denetleme Kurulu Üyesi ve Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Bilal Kanter, MÜSİAD Kastamonu, Samsun, Çorum, Tokat Başkanları, MÜSİAD Sinop üyeleri ve gençlik kurulu üyeleri katıldı. 
 
MÜSİAD ARTIK KÜRESEL BİR STK
Toplantıda açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, MÜSİAD'ın artık küresel bir sivil toplum kuruluşu (STK) haline geldiğini söyledi. Bu önemli network'ün içerisinde Sinop'unda temsil edilmesinin il açısından büyük bir nimet ve fırsat olduğunu dile getiren Gökmen sözlerini şöyle sürdürdü; "İlimiz için  önemli bir nimet ve fırsattır. Genel merkezimizden aldığımız güç ve destek ile bölgemize katkı sağlamaya devam edeceğiz. MÜSİAD uluslararası platformlarda ülkemizi layık olduğu en iyi  düzeyde temsil etmeye devam edecektir. Bu zincirin bir Halkası olarak bizlerde taşın altında gövdemizi tutmaya devam edeceğiz"
 
Toplantıda, dünya ve Türkiye gündemindeki son gelişmeler, MÜSİAD çalışmaları, Bölgesel ekonomik kalkınma ve işbirliği konuları ele alındı. Genel merkez heyeti tarafından, MÜSİAD'ın yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Toplantı, katılımcıların soru-cevap, görüş-öneri bölümü ardından sona erdi.
Editör: Vitrin Haber