Türk Telekom bölge toplantısı Sinop'ta yapıldı. Sinop Üniversitesi (SÜ) Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıya Türk Telekom Kuzey 1 Bölge Müdürü Ünal Sade, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet İnal ve Yüksel Şahinkaya, bölge birim müdürleri, Türk Telekom'un Sinop, Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum il müdürleri ile Samsun'un Canik ve İlkadım müdürlerinden oluşan 40 kişi katıldı. 

İki gün süren ve yılın ilk çeyreğinin değerlendirildiği toplantıda, satış, teknik, gelir-gider başta olmak üzere bir çok konu masaya yatırıldı. Yılın ikinci çeyreğinin görüşüleceği ikinci toplantının ise, Ordu'da yapılması planlanıyor. 

Türk Telekom yöneticilerini iki gün boyunca Sinop'ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Sinop İl Müdürü Baki Günay, "Bu Sinop'ta ikinci büyük organizasyon oldu. Daha önce de ilimizde bölge müdürleri toplantısı yapmıştık. Son toplantımız da bir nevi çalışma kurultayı oldu. Oldukça verimli iki gün geçirdik. Misafirlerimiz Sinop'tan oldukça memnun ayrıldılar" diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber