Geçtiğimiz günlerde Gelincik Mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıklayan Sinop'un sevilen isimlerinden Hüseyin Bigeç, tecrübelerini Mahallesi ve mahalle sakinleri için kullanmak istiyor. Uzun yıllar yaşadığı mahallesine hizmet etmek amacıyla Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu belirten Hüseyin Bigeç, projelerini Vitrinhaber aracılığıyla Gelincik Mahallesi sakinleriyle paylaştı. 

ÖNCELİĞİMİZ MAHALLEMİZE MODERN BİR MUHTARLIK OFİSİ KAZANDIRMAK
Daha güzel ve yaşanabilir bir Gelincik Mahallesi için ekibiyle birlikte var gücüyle çalışacaklarını dile getiren Hüseyin Bigeç açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu düşünceyle ekibimle birlikte mahallemizi Sinop ilinde yaşanabilir, nezih bir hale getirebilmek için bir çok proje hazırladık ve bazılarını sizlerle paylaşmak istiyorum; Öncelikle, mahallemize, içinde İnternet olan, gazete kitap okunup, çay içip sohbet edilebilecek, ihtiyaç fazlası eşyaların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabileceği bir yardım köşesi bulunan, sosyal açıdan çok yönlü olan ve sizlerle iletişimimizi güçlü tutmak için kullanacağımız 'Muhtarlık' kazandırmak en önemli hedefimdir.

ÖNCE İSTİŞARE, SONRA ÇÖZÜM
Mahallemizdeki tüm okulların yönetici ve okul-aile birlikleriyle ve siz değerli halkımızla ortak toplantılar düzenleyip, sorunlarını dinleyip, çözümleri noktasında ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde takibini yapacağız. 'Bu iş gönül işidir'  Muhtarlık gönül işidir. Bu işe gönül vermezseniz yapamazsınız. Muhtar olmak isteyişimin en büyük nedenlerinden bir diğeri de ihtiyaç sahibi, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın problemleriyle ilgilenerek, onların ihtiyaçlarını gidermek için gönül birliği içerisinde çalışmalar yürütmektir. Bir diğer hedefimiz, Cumartesi Pazarının daha düzenli hale getirilerek, vatandaşlarımıza yüksek kalitede hizmet verilmesi için gereken çalışmaları yapmaktır.

MAHALLEMİZİN GÜVENLİĞİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Mahallemizin daha güvenli ve huzurlu olması için ilgili kurumlarla birlikte çalışarak belli noktalara güvenlik kameraları takılması için girişimlerde bulunacağım. Yeşil alanların korunması ve artırılması için çaba göstereceğim. Yeni Spor, Sosyal Alanlar ve yetersiz olan Çocuk Oyun Parklarının artırılmasını sağlayarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve siz değerli halkımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. 

GERİ DÖNÜŞÜM NOKTALARI OLUŞTURACAĞIZ
Mahallemizin sokaklarının ve sahillerinin temizliğine özen göstereceğiz, mahallemizdeki cam, kağıt gibi atıklar için geri dönüşüm toplama noktaları oluşturmaya çalışacağız, ayrıca gürültü kirliliğinin de çözümünün takipçisi olacağız. Mahallemizin ortasından geçen ve şehrimizin ana girişi olan Fatih Caddesi üzerindeki trafiğin daha düzenli ve güvenli akışını sağlamak için gerekli çalışmaları ilgili kurumlar nezdinde yapacağız. Mahallemizdeki durakları yeniden düzenleyerek, eksik olan noktalara modern ve yer yer kapalı yeni duraklar yapılması için çaba göstereceğiz. 

SİZLERİN HİZMETKARI OLMAYA ADAYIM
Büyüklerimizin kardeşi, küçüklerimin abisi, sesiniz ve nefesiniz olmak için sizlerin hizmetkarlığına adayım. Şimdiden tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın sonuçta mahallemizin kazanacağına inanıyorum. Bu süreçte hepinizin desteğini bekliyorum. Bu vesileyle 31 Mart 2019 seçimlerinin mahallemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum... 

HÜSEYİN BİGEÇ KİMDİR?
1974 Sinop doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan Bigeç 25 Yıldır Gelincik Mahallesinde ikamet ediyor. Gelincik Mahallesinde bulunan Orman İşletme Müdürlüğü binasındaki Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğünde çalışan Hüseyin Bigeç, Fatih İlkokulunda Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptı. Sinop Kızılay Derneğinde aktif üyeliğim bulunan Bigeç, uzun yıllardır yaşadığı mahallesine hizmet etmek amacıyla Gelincik Mahallesi Muhtar Adayı oldu.
 

Editör: Vitrin Haber