SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Vali Erol Karaömeroğlu'na ziyarette bulundu. Sinop Valiliği toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında Sinop ve iş dünyası ile ilgili istişarelerde bulunuldu. 

Genel Başkan Turgay Öztürk, SİAD ve yapılan çalışmalarla ilgili Vali Karaömeroğlu'na bilgilendirmede bulundu. SİAD olarak Sinop Valiliği ile yapılabilecek her türlü ortak çalışmada yer alacaklarını kaydeden Genel Başkan Öztürk Sinop ve Sinoplu için yapılabilecek her türlü projede Sinoplu İş Adamları Derneği olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

"SİAD Kazandırır" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Genel Başkan Turgay Öztürk, Sinoplu iş insanları olarak bir araya gelerek Sinop'un değerlerini, üretimini kamuoyu ile paylaşıp ekonomiye katkı sunmak istediklerini belirten Öztürk, bu noktada heyecanlı oldukları söyledi. 

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'da SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ederek Sinop ve İstanbul ayağında Sinopluları bir arada görmek istediklerini ve SİAD'ın yapacağı tüm faaliyetlerde ve çalışmalarda Sinop Valiliği olarak gerekli desteğin verileceğini kaydetti.

Sinop Valiliği ziyaretinde SİAD Başkanvekili Erdal Özcan, SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı, SİAD Başkan Yardımcıları Adem Öztürk, Şaban Öztürk, SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Demir, Şenay Genç, Recep Göksel, Orhan Baş, Hüseyin Şahin ve Mehmet Çor'un yanı sıra Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz ve Sinop Şube Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Erken'de hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda günün anısına SİAD Başkanı Turgay Öztürk Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu'na plaket takdim etti.

Editör: Vitrin Haber