Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Kadın Kolları Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı Anneler Günü dolayısıyla yemek ve eğlence programı düzenledi. İl Özel İdaresi tesislerinde düzenlenen programa çok sayıda kadın katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İçişleri Komisyonu Başkanvekili Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak’ın kutlama mesajlarının okunduğu programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Müge Üstün Onur programa katılan tüm kadınların anneler gününü kutladı.

Konuşmasında annelerin bir toplumun temel sağlık taşı olduğunu belirten Onur şunları söyledi; “Annelerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi hiç şüphesiz yetiştirecekleri nesillerin mutluluğu için büyük önem taşımaktadır. Annelere verilen önemin azaldığı toplumlarda düzen bozulur. Düzenin bozulduğu ülkelerde ne gibi sorunların ortaya çıkacağını az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Biz AK Parti Hükümeti olarak yaptığımız yasa ve düzenlemelerle kadını hak ettiği konuma ulaştırmanın vicdani rahatlığı içerisindeyiz. AK Parti Kadın Kolları teşkilatı 81 ilde 892 ilçede ve 169 beldede teşkilatı olan 2 milyon 504 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük siyasi kadın örgütüdür. Kadınlar medeniyetin yükselmesinde en büyük paya sahiptir. Tarih boyunca alınan kararlarda kadınların, annelerin çok büyük emeği ve hakkı vardır. Anne sözcüğünün kulaklarınızdan hiç eksik olmamasını diler, herkesin anneler gününü en içten duygularımla kutlarım.” AK Parti Kadın Kolları Başkanı Avukat Müge Üstün Onur’un katılan tüm kadınlarla tek tek ilgilendiği programda verilen yemek sonrası kadınlar çalan canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Program sonunda İl Kadın Kolları tarafından katılımcılara karanfil verildi.

Editör: Vitrin Haber