Ankara Sinop İli ve İlçeleri Derneği (ASİLDER) 2. Genel Kurulu, dernek tarafından Ankara Mamak'ta sosyal tesis haline getirilen Sinop Seyir Tepesi'nde büyük bir katılımla yapıldı.

Genel kurul açılış ve yoklama ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası gündem maddelerine geçildi. Sinop eski Milletvekillerinden Özer Gürbüz'ün divan başkanlığını yaptığı genel kurulda yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak ibraz edildi. Ardından yapılan seçimlerde mevcut başkan Kenan Göllü güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Davul-zurna eşliğinde oldukça renkli anların yaşandığı genel kurulda üyeler kaynaşma imkanı da buldu.
Katılımın yüksek olduğu programa STK temsilcilerinin de ilgisi büyük oldu. Kurula: Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Dursun Balkan, ANSİDEF Başkanı Metin Bölükbaşı, TÜMKAR-DER Başkanı Osman Işık, BOY-BİR-DER Başkanı Metin Çağlar, BOY-DER Başkanı Bayram Yıldırım, Samsun İş Adamları Derneği Başkanı Veysel Yılmaz,  HAN-DER Başkanı Hamit Yıldırım, SAR-DER Başkanı Turgay Özdemir, AY-TÜRK Başkanı Kadri Yıylaz, Erfelek Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, Durağan Derneği Başkanı Serdar Gürbüz, ULUDER Başkanı Nihat Azer, BOY-DER Onursal Başkanı Süleyman Aşçı, Sinop Dernekleri Onursal Başkanı Selami Parmaksız, Gökvadiler Derneği Başkanı Abdi Bodur, DFK-DER Ankara Temsilci Başkanı Adnan Çıkrıkçıoğlu, Eğlence Köyü Ankara Temsilci Başkanı Süleyman Kazar ile çok sayıda Sinoplu katıldı.
Editör: Vitrin Haber