2021-2022 eğitim öğretim yılını tamamlayan 15 Eylül Anaokulu minikleri gelişim raporlarını okul bahçesinde düzenlenen törenle okul idaresi ve öğretmenlerinden aldı. Babaların da babalar gününü unutmayan 15 Eylül Anaokulu babalara da hoş bir sürpriz yaptı. Okul müzik hocası Oğuz Civlez ve gelincikler sınıfı öğrencisi velisinin güzel konseri ile başlayan babalar günü ve gelişim raporu töreni, renkli görüntülere sahne oldu. 

Bütün babalar çocukları ile birlikte sahneye davet edildi ve müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirildi. Etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü Yusuf Haskılıç, etkinliğe katılan tüm velilere teşekkür etti. Haskılıç; “Bu zamana kadar hep annelerimize sürprizler yapmıştık bu sene de babalarımızdan gelen serzenişleri göz önünde bulundurarak babalarımızın gününü kutlayalım istedik. Çocuklarımız ile birlikte hazırladığımız küçük sürprizlerle evlerimizin koca çınarları bütün babalarımızın bu gününü kutluyoruz. Allah ebediyete intikal etmiş şehitlerimizin ve bütün babalarımızın babalar günü kutlu olsun” dedi. 

Konuşmanın ardından minikler, hazırladıkları hediyeleri babalarına verdi. 
Etkinlikte ayrıca bütün bir yılın yorgunluğunu atacakları tatile girerken, gelişim raporlarını Okul Müdürü Yusuf Haskılıç ve öğretmenlerinden alan minikler tatile efsane bir giriş yaptı. Okul bahçesinde yapılan, hem babalar günü hem de gelişim raporu törenine katılan veliler; güzel bir gün geçirdiklerini kendilerine sürpriz olduğunu çok mutlu olduklarını ve tatilin startını efsane bir kutlama ile verdiklerini belirterek başta Okul Müdürü Yusuf Haskılıç’a ve okul idaresine, öğretmenlere, personellere teşekkürlerini ilettiler. Renkli sahnelerin ve duygusal anların yaşandığı tören fotoğraf çekimleri ile son buldu. 

Editör: Vitrin Haber