Gerze Belediye Başkanlığı ekipleri, elektrik hatlarının yer altına alınması ve ilçede tamamlanan doğalgaz çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan yollarda onarım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor. 
Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Camii mevki ile Yeni Mahalle, Atatürk Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi ve Gerze Devlet Hastanesi mevkiinde devam eden onarım ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, çalışmalarda gelinen son durum hakkında personelden bilgi aldı. 

İlçe genelinde başlatılan üst yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Cevat Şensoy, daha yaşanılabilir bir Gerze için yapılması gereken ne varsa yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Şensoy; “Üst yapı çalışmalarımıza aralıksız ve özverili şekilde devam ediyoruz. Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarımızın talebi üzerine yol açma çalışmaları gerçekleştirirken, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de de onarım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Hızlı ve titizlikle yürüttüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Editör: Vitrin Haber